SPONSORER

Herunder kan du se mere omkring de sponsorer som i 2016 hjælper mig med at dyrke min idræt på det niveau jeg gør. (skulle du have lyst til at blive en del af holdet, eller kende nogen der kunne være interesseret er du velkommen til at kontakte mig via. mail: 79susanne(@)gmail.com)

Ridley Bikes. www.ridley-bikes.com 

En del af træningen og de konkurencer jeg kører med draft bliver kørt på Ridley Noah 55 med elektronisk shimanogruppe. Til enkeltstartsløbene og når det skal rigtigt stærkt til træning kører jeg på den helt nyudviklede Ridley Dean Triathlon 2016.
Om vinteren træner jeg på Liz.
 
Rotor Kranksæt og klinger.
Alle mine cykler er udstyret med Rotor kranksæt og ovale klinger so sikrer at jeg får det optimale ud af hele tråddet.
 
Craft Sportswear. www.craftsportswear.com
Jeg skal igen 2016 træne og konkurrere i tøj fra craft. Konkurrencetøjet er ovenikøbet en specialkollektion lavet kun til mig, og jeg glæder mig. Craft har været på banen i mange år, og laver efter mig umiddelbare vurdering superlækkert tøj. En anmeldelse af produkterne kommer når de er blevet testet.
 
Energysport. www.energysport.dk  
High5 sørger for at jeg ikke går kold under træning, samt at jeg restituerer hurtigst mulig. Uden de mange energiprodukter var det ikke muligt at få hverdagen til at hænge sammen.

Brooks/Compressport/Ryders eyewear / Runners High. www.brooksrunning.com/ / www.runnershigh-horsens.dk.
Susanne har lavet en aftale med Brooks Danmark, omkring løbesko til både træning og konkurrence. Brooks er endnu ikke så kendte på det danske marked, men er blandt andet kendt i triathlonkredse da Chrissie Wellington har sværget til Brooks skoene det sidste par år. Susanne skal blandt andet løbe konkurrencer i T7 raceren, som også er Chrissies foretrukne konkurrencesko.
Skoene bliver leveret til Susanne gennem Runners High i Horsens, som absolut må være østjyllands bedste specialbutik for løbere, og bestemt er et besøg værd, hvis du skal have nye løbesko.


Bikelab v. Henrik Crone Köser. www.bikelab.dk
Henrik fra Bikelab bruger Retül 3D bikefit til at sikre Susanne sidder optimalt på sine cykler. Udover at have Retül 3D systemet er Henrik udlært fysioterapeut og har en Bachelor i idræt, samt selvølgeligt 20års erfaring på egen krop som elitetriathlet og cykelrytter i den hjemlige A-klasse.
Et bikefit hos Henrik kan varmt anbefales, for at få den biomekanisk bedste, samt mest komfortable position på cyklen, og dermed få mest muligt ud af træningstimerne.

SAMARBEJDSPARTNERE


Århus 1900 Triathlon www.1900tri.dk
Klubben jeg stiller op for.

AGF Atletik www.agf-atletik.dk
Jeg laver en del af min løbetræning med AGF´s hurtige løbepiger, og løber lidt konkurrencer for dem.

Jasper Nielsen
Kæreste/træner/coach/sparringspartner/cykelmekaniker/webmaster

Henrik Crone Köser www.bikelab.dk 
Sparringspartner/bikefitter

Rene Guldberg www.guldbergakupunktur.dk

Uvurderlig akupunkur/massør/behandler...